Fizycznych Właściwości Materiałów Roślinnych
Laboratorium Oceny Jakości Surowców Zbożowych i Oleistych

Projekty


 


Lp. kategoria tytuł kierownik numer okres realizacji
  1. Projekt badawczy, Komitet Badań Naukowych Określenie przydatności pomiaru wodochłonności glutenu w ocenie wartości wypiekowej pszenicy. Kierownik projektu: Miś A : Numer: 3 P06T 004 22 Okres realizacji: 2002 - 2004
  2. Projekt badawczy, Komitet Badań Naukowych Monitoring cech fizycznych pojedynczych ziarniaków w kłosach wybranych odmian pszenicy. Kierownik projektu: Grundas S : Numer: 6 P06F 004 20 Okres realizacji: 2001 - 2003
  3. Projekt badawczy, Komitet Badań Naukowych Podatność ziarna pszenicy na uszkodzenia mechaniczne i jej związek z wybranymi właściwościami technologicznymi. Kierownik projektu: Miś A : Numer: 5 P06F 005 09 Okres realizacji: 1995 - 1996
  4. Projekt badawczy, Komitet Badań Naukowych Przyczyny powstawania pęknięć endospermu ziarna pszenicy w okresie przedzbiorowym. Kierownik projektu: Grundas S : Numer: 5 S302 037 07 Okres realizacji: 1994 - 1995