Współpraca

 A. Ptaszyńska

Informacje o zatrudnieniu

Department of Botany and Mycology, Faculty of Biology and Biotechnology, Maria Curie-Sklodowska University, Lublin, Poland

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Nawrocka A., Szymańska-Chargot M., Miś A., Ptaszyńska A., Kowalski R., Waśko P., Gruszecki W.:  Influence of dietary fibre on gluten proteins structure – a study on model flour with application of FT-Raman spectroscopy. (2015 r.) Journal of RAMAN SPECTROSCOPY 2015, Vol. 46, 3, 309-316
Pokaż wszystkie publikacje
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device.
Rozumiem / OK