Cooperation

 A. Oniszczuk

Publications

No. authors title periodic
  1. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Wiącek D., Olech M., Nowak R., Waksmundzka-Hajnos M.:  Quantitation of phenolic compounds in gluten-free precooked rice pasta (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 160-160
  2. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Olech M., Nowak R., Wojtunik K., Klimek M., Krawczyk W., Hajnos M.:  Extruded corn gruels containing linden flowers: quantitation of phenolic compounds and selected quality characteristics (2015 r.) Open Chemistry 2015, Vol. 13, 1, 1209-1217
  3. Waksmundzka-Hajnos M., Oniszczuk A., Oniszczuk T., Hajnos M.:  HPLC of flavonoids (2010 r.) Chromatographic Science Series "High performance liquid chromatography in phy-tochemical analysis" Vol. 102, Part II, Chapter 21, 535-561 - Wydawnictwo CRC Press Taylor&Francis Group 
Pokaż wszystkie publikacje
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device.
Rozumiem / OK